چهارشنبه 3 شهریور 1389  11:28 ب.ظ    ویرایش: پنجشنبه 4 شهریور 1389 02:37 ق.ظ

دکتر مخبر دزفولی
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی را مسخره می کرد: «ایشان متخصص قلب بزرگ گاو هستند و هر هفته دستکش می پوشند تا اینجا (اشاره به کتف) و می کنن تو ...»
خودش هم دکتر ... و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.

ترم قبل درسی داشتیم به اسم سازمانها و سیاستهای فرهنگی؛ هر جلسه از یکی از سازمانها یکی می آمد و ما (دانشجویان) برای فرهنگ عزاداری می کردیم از دست این دکتر مهندسها که فرهنگ را نمی شناسند.
امام خامنه ای: از بخش فرهنگ رفع مظلومیت کنید.
مطمئنا منظور آقا این نیست که دکتر مهندس ها بیایند سکان فرهنگ را به دست بگیرند. فرهنگ رو باید به متخصصان فرهنگی در علوم انسانی سپرد. فرهنگ از دست غیرمتخصصان آن باید نجات پیدا کند. سی سال است شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط عده ای سنگ شناس، جانور شناس و ... اداره می شود. دیگر سازمانها و نهادهای فرهنگی هم وضع مشابهی دارند. البته مشکل بزرگتر این است که متخصص کافی هم نداریم!

   


share | داغ کن - کلوب دات کام share on friendfa به اشتراک گذاری و ارسال به شبکه های مجازی و اجتماعی
_ _
  • آخرین مطالب وبلاگ پاورقی

  • _ _

    .*. پاورقی فرهنگ و ارتباطات

    حرف‌های زده نشده در حوزه معارف اسلامی، دین، حکومت (سیاست‌گذاری عمومی)، جامعه اسلامی، فرهنگ و ارتباطات